Myö tahotaa laulaa siun kaa!

Jos haluat tehdä musiikkia hyvässä seurassa ja harmaimmastakin maanantaista hyvän päivän, meillä on sinulle ehdotus, josta ei kannata kieltäytyä. Hae WiOLiin! Hakuvaatimuksena on hyvä lauluääni ja ylioppilastutkinto.

Kuorossa on jäseniä Helsingin yliopiston lisäksi muistakin pääkaupunkiseudun korkeakouluista. Jäseninämme on niin opiskelijoita kuin hiljan valmistuneitakin.

Kuoro on Wiipurilaisen, Karjalaisen ja Kymenlaakson osakuntien yhteinen kuoro, minkä vuoksi kannustamme kuorolaisia liittymään johonkin niistä. Osakuntaelämästä on kuorolaulun lisäksi paljon muutakin iloa!

wiol tyypit

kuoropusuja

Näin mukaan

WiOL harjoittelee Domus Gaudiumissa (Leppäsuonkatu 11, 00100 Helsinki) maanantai-iltaisin kello 18.00-21.15. Ovella on summeri ”Alexander-osakunnat”, jota painamalla pääset sisään osakuntatiloihin, jotka sijaitsevat Domus Gaudiumin kellarikerroksessa.

Syksyn 2020 koelaulut järjestetään 12.10. klo 16-17:30.

Koronavirustilanteen takia koelauluissa on paikalla vain taiteellinen johtaja ja neljä äänenvalvojaa, eikä avoimia harjoituksia järjestetä tänä syksynä. Sovi oma koelauluaikasi ottamalla yhteyttä bassojen äänenvalvojaan Paavali Pastilaan paavali.pastila@gmail.com.

Koelaulu

Koelaulu koostuu äänenavauksesta, hajasävelien toistamisesta, pienestä kvartettitehtävästä yhdessä vanhojen kuorolaisten kanssa sekä ilman säestystä kuoron musiikkilautakunnalle laulettavasta yksinlaulusta, jonka saat itse valita. Lauluksi kannattaa valita jokin sellainen, jonka osaat jo entuudestaan, ja jonka luulet myös musiikkilautakunnan tuntevan. Taivas on sininen ja valkoinen, On suuri sun rantas autius ja muut kestohitit toimivat aina!

Hakijoita kuultuaan musiikkilautakunta pitää jälkimmäisen pääsykoekerran jälkeen palaverin, jossa uudet laulajat valitaan mukaan kuoroon.

Myö oikeesti tahotaa laulaa siun kaa. Tuu jo!

kaverit