Myö tahotaa laulaa siun kaa!

Jos haluat tehdä musiikkia hyvässä seurassa ja tylsimmästäkin torstaista hyvän päivän, meillä on sinulle ehdotus, josta ei kannata kieltäytyä. Hae WiOLiin! Hakuvaatimuksena on laulutaito ja into laulaa hyvässä porukassa.

Kuorossa on jäseniä Helsingin yliopiston lisäksi muistakin pääkaupunkiseudun korkeakouluista. Jäseninämme on niin opiskelijoita kuin hiljan valmistuneitakin.

Kuoro on Wiipurilaisen, Karjalaisen ja Kymenlaakson osakuntien yhteinen kuoro, minkä vuoksi kannustamme kuorolaisia liittymään johonkin niistä. Osakuntaelämästä on kuorolaulun lisäksi paljon muutakin iloa!

wiol tyypit

tartu 2022

Näin mukaan

Syksyn 2022 koelaulut järjestetään 8.9. ja 15.9.

MISSÄ?
Koelaulut järjestetään osakuntatiloissa Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11, Helsinki). Soita summeria, jossa lukee "Alexander, Osakunnat". Päästyäsi sisään kulje alas portaat ja käänny portaiden alapäässä vasemmalle.

MILLOIN?
8.9. ja 15.9.2022.
Molempina päivinä hakijat ovat tervetulleita osallistumaan kello 18.00 alkaviin kuoroharjoituksiin, joiden jälkeen koelaulu suoritetaan yhdessä musiikkilautakunnan kanssa. Jos et pääse treeneihin kyseisinä päivinä, mutta haluaisit silti osallistua koelauluihin, lähetä sähköpostia osoitteeseen marja.kortekangas@gmail.com.

Koelaulu

Koelaulu koostuu:

1) äänialan testaamisesta
2) säveltoistoharjoituksista
3) pienestä kvartettilaulusta yhdessä kokeneemman stemmakaverin kanssa
4) ilman säestystä kuoron musiikkilautakunnalle laulettavasta lyhyestä yksinlaulusta, jonka saat itse valita. Kappaleen tyylisuunta on vapaasti valittavissa, mutta esimerkiksi tutut kansanlaulut tai lastenlaulut toimivat tässä osiossa hyvin.

Hakijoita kuultuaan musiikkilautakunta pitää jälkimmäisen pääsykoekerran jälkeen palaverin, jossa uudet laulajat valitaan mukaan kuoroon.

Myö oikeesti tahotaa laulaa siun kaa. Tuu jo!

kaverit