Myö tahotaa laulaa siun kaa!

Jos haluat tehdä musiikkia hyvässä seurassa ja tylsimmästäkin torstaista hyvän päivän, meillä on sinulle ehdotus, josta ei kannata kieltäytyä. Hae WiOLiin! Hakuvaatimuksena on laulutaito ja into laulaa hyvässä porukassa.

Kuorossa on jäseniä Helsingin yliopiston lisäksi muistakin pääkaupunkiseudun korkeakouluista. Jäseninämme on niin opiskelijoita kuin hiljan valmistuneitakin.

Kuoro on Wiipurilaisen, Karjalaisen ja Kymenlaakson osakuntien yhteinen kuoro, minkä vuoksi kannustamme kuorolaisia liittymään johonkin niistä. Osakuntaelämästä on kuorolaulun lisäksi paljon muutakin iloa!

wiol tyypit

tartu 2022

Näin mukaan

Järjestämme elokuun ja syyskuun tienoilla seuraavat koelaulut, jolloin halukkaat saavat osallistua 18.00 alkaviin kuoroharjoituksiin ja suorittaa koelaulun pienelle kokoonpanolle.Aika tarkentuu kesällä, seuraathan meitä Instragramissa!

Koelauluihin saa osallistua jokainen laulutaitoinen musiikki-, opiskelu- tai osakuntataustasta riippumatta – tärkeintä on into laulaa hyvässä porukassa! Kaikkien äänialojen edustajat ovat tervetulleita sekakuoroomme, ja erityisen iloisia olemme uusista bassoista ja tenoreista. Voit ilmoittautua jompaan kumpaan koelaulupäivään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen puheenjohtaja (at) wiol.fi

MISSÄ?
Koelaulut järjestetään osakuntatiloissa Domus Gaudiumilla (Leppäsuonkatu 11, Helsinki). Soita summeria, jossa lukee "Alexander, Osakunnat". Päästyäsi sisään kulje alas portaat ja käänny portaiden alapäässä vasemmalle.

Koelaulu

Koelaulu koostuu:

1) äänialan testaamisesta
2) säveltoistoharjoituksista
3) pienestä kvartettilaulusta yhdessä kokeneemman stemmakaverin kanssa
4) ilman säestystä kuoron musiikkilautakunnalle laulettavasta lyhyestä yksinlaulusta, jonka saat itse valita. Kappaleen tyylisuunta on vapaasti valittavissa, mutta esimerkiksi tutut kansanlaulut tai lastenlaulut toimivat tässä osiossa hyvin.

Hakijoita kuultuaan musiikkilautakunta pitää jälkimmäisen pääsykoekerran jälkeen palaverin, jossa uudet laulajat valitaan mukaan kuoroon.

Myö oikeesti tahotaa laulaa siun kaa. Tuu jo!

kaverit